Livets goda mening

Hej mina vänner, 
 
Denna kväll, tänkte jag fylla det här inlägget med några ord och meningar på saker och ting som jag under en längre tid har funderat på. Saker som har stärkt mitt sätt att se på livet.
 
Många gånger har vi varit med om saker som vi mer eller mindre hade önskat, eller ens skulle kunnat föreställa oss, att just det, skulle hända. Men när det väl händer och det slår ner, för att vi tillåter det? Svaret är nej. Det slår ner för att det redan har hänt, det är inget vi kan styra eller förändra. Men tillåter vi att det ska slå ner på oss? Nej, för att vi vill inte acceptera det.
 
Men, vad har vi egentligen att förlora, ifall vi skulle sätta ner foten och visa vad vi egentligen känner? Svaret är, vi skulle få ut mer av det. Möjligtvis, skulle vi inte förlora oss själva i det, snarare skulle vi tillåta oss själva att få styra och påverka våra val. Med det kortfattat beskrivet, vill jag bara säga till er under denna lugna torsdagskväll, att livet, den är sårbar. 
 
Vi borde ta mer hand om varandra. Vi borde stärka varandra. Vi borde lyfta upp varandra. Vi kommer att må så mycket bättre. Vi stärker oss själva. Med det sagt, vill jag bara säga till er, att det finns ett hopp i varje mörker. Jag är inte perfekt, du är inte det heller. Ingen av oss är det. Glöm inte att ta hand om varandra. Ta hand om er.
 
Vietnam 2013. Ett land, en plats med flera guldkorn. Jag kommer tillbaka.
 
 
"Ställen där du har dina största utmaningar, är de ställen där du har mest att ge."
 

MAI NHUNG TRAN  »  bymaio.webblogg.se

I N S T A G R A M  «  MAI NHUNG TRAN

Kontakta via mail  »  nhungtran@live.seDitt namn:

Email address: (Obligatorisk & osynlig)


Din blogg/website:


Skriv din kommentar: