En nystart, förändring och förbättring

Hej mina vänner, 
 
Hoppas ni har haft en bra början på det nya året och jag vill passa på önska er alla en god fortsättning på detnya året!
Hoppas ni har firat julen och nyår på bästa sätt och umgåtts med era nära och kära. 
Inför det nya året brukar det vara att man vill hålla i ett nytt löfte, eller som för andra kanske föra årets löfte är även det, ett pågående löfte inför år 2017? Alla har vi våra egna löften som vi gärna vill hålla i och hoppas på. 
 
Jag personligen har aldrig haft mer än ett löfte att hålla mig kvar vid. Ett löfte som jag har haft med mig inför varje nytt årskift som kommer. Ett löfte som är personlig och som jag själv har valt att inte prata så mycket öppet om. Allt eftersom det är ett löfte, som är till för mig själv och som jag helt enkelt vill behålla för mig själv. Ett löfte, något som bara jag själv kan förverkliga och uppnå. 
 
För er som kanske vet, har jag haft andra bloggar förut, men nu är de nerlagda och har inte rörts vid. Nu är jag motiverad och redo för att starta och driva en ny. Jag kommer dela med mig av allt från det vardagliga till inspirationer som jag mött på och som jag gärna vill dela mer er. Håll er gärna uppdaterade med massor av texter och fotograferingar. Den här bloggen kommer i stort sett omfatta mycket skrift och bilder. Det kommer vara en plats för mig, där jag har möjlighet att få komma till uttryck, inspirera, samla och dela med mig av till er.
 
Så mina vänner, håll er uppdaterade och håll utkik i min blogg för mer information och inspiration! 
Håll hårt i dina drömmar och våga drömma stort. Gör dina val och gör dem rätt för dig.
 
"Ett vackert ord som imorgon. Imorgon definierar nya möjligheter. Imorgon är en nystart. Imorgon är att göra om. Imorgon är att göra nytt. Imorgon är att ta chansen och börja om. Imorgon är att ta chansen och göra rätt. Ta möjligheten att imorgon förändra och förbättra. Ta möjligheten att imorgon göra dina val och göra dem rätt."
 

MAI NHUNG TRAN  »  bymaio.webblogg.se

I N S T A G R A M  «  MAI NHUNG TRAN

Kontakta via mail  »  nhungtran@live.seDitt namn:

Email address: (Obligatorisk & osynlig)


Din blogg/website:


Skriv din kommentar: