Full House Korea

Godkväll mina vänner,
 
Jag fortsättter in mot kvällen med den här koreanska komedi - drama serie. Året var 2008 och jag var sjutton år. Jag kommer alltid att minnas dagen, det var en regnig dag ute, då jag och min storebror satt och tittade på serien i flera timmar. Jag minns att vi satt och pratade om allt möjligt från himmel till jord, livet och ja, allt. Än idag kollar jag på den... det ploppar upp så många minnen. Minnen som har satt sig djupt i mitt hjärta.
 
På något sätt, önskar jag att det fanns en magisk knapp som jag kunde trycka på för att vrida tillbaka tiden. Det var den bästa tiden i mitt liv, livet var helt underbart... inga beskymmer... åt phó (vietnamesisk soppa) varje dag, eller ja nästan intill varje dag. Ibland står man där, efter 10 år och undrar för sig själv - vart tog tiden vägen?
 
Tiden kanske, men människorna som alltid har funnits där, sen man var liten, upplevt saker tillsammans, växt upp tillsammans, kommer alltid att vara där. Kanske inte varje dag, men de är där, även på distans. Den här texten och videon är till dig, min storebror, som du alltid kommer att vara. Tack för att du har funnits för mig när jag behövde dig som bäst. 
 
 
MAI NHUNG TRAN  »  bymaio.webblogg.se

I N S T A G R A M  «  MAI NHUNG TRAN

Kontakta via mail  »  nhungtran@live.seDitt namn:

Email address: (Obligatorisk & osynlig)


Din blogg/website:


Skriv din kommentar: