Ny och modern stad

 
En ny och modern stad i Binh Duong, Vietnam! Jag är själv född och haft min uppväxt till 6 årsåldern i Xuan Mai, Vietnam. Att se denna förändring och förbättring efter 18 år från det att jag flyttade till Sverige, är helt fantastiskt och se! Hela jag fylls av spänning för utvecklingen som händer i Vietnam.
 
Det betyder så otroligt mycket att se denna utveckling efter alla åren som gått, allt som landet har gått igenom och lidit av. Förlorade en hel del, men nu kommer saker och ting till det bättre. Vietnam är påväg mot den moderna tiden, även så människorna som bor där.
 
Jag bara längtar tills jag är där igen nästa år och får träffa min mormor och de andra. Förhoppningsvis är jag då även klar med min utbildning och det kommer bli så himla aaaaawsoome att komma med denna nyheten till min mormor! Jag vill se min lycka även i hennes ögon - hon är min början, min mammas mamma och min mormor. Det var där jag började. 
 
Jag har alltid trott på att Vietnam ska lyckas i sin utveckling, och det ser jag med mina egna ögon, fast då från en video som är inspelad av den gåvade, Kyle Lee. Jag har följt honom sen dag ett och även han, har lyckats på lång väg. Jag vill återkoppla detta, till gårdagens inlägg... vi behöver börja från någontans... för att komma någonstans. 
 
Gå gärna in och följ Kyle på hans resa genom hela världens olika orter. Man hinner lära sig mycket! :)
 
MAI NHUNG TRAN  »  bymaio.webblogg.se

I N S T A G R A M  «  MAI NHUNG TRAN

Kontakta via mail  »  nhungtran@live.seDitt namn:

Email address: (Obligatorisk & osynlig)


Din blogg/website:


Skriv din kommentar: