Steget att börja någonstans

Hej mina vänner, 
 
Vill börja med att säga - hoppas ni har njutit ordentligt av det underbara vädret vi haft de senaste dagarna! Det har dock dröjt ett tag sen jag kikade in här. Den senaste månaden har varit mycket skrivarbete i skolan, då buppsatsen skulle på inlämning och nu mot "slutet" fick jag och min kompanjon god besked om att det är godkänt! Nästa torsdag återstår opponering, vilket jag faktiskt är motiverad till och slutföra innan sommaren drar igång på riktigt. 
 
Men inte är det väl slut än? Nej. Processen pågår ett år till, och jag kan faktiskt inte tro att jag en dag (två år sen) skulle sätta mig vid skolbänken igen och ta ett sådant stort ansvar? Det har varit upp och ner vissa dagar, andra dagar har det varit bätte. Men under tiden visste jag, att jag ville åstadkomma med något. Jag hade ett intresse, en önskan och ett mål. Jag tänker genomföra och slutföra det jag startade med för två år sen. Som person, är jag väldigt envis och har svårt att släppa på saker och ting utan en bra anledning. När jag väl har börjat med något, slutför jag det gärna med en känsla av att jag har gjort något bra. Jag ger gärna inte upp, jag släpper gärna inte saken, förens jag vet, att jag kan, slutföra saken med en känsla av att jag är nöjd.
 
En av många saker, som den senaste månaden har lärt mig är att vi behöver börja någonstans. Tänk dig några blomknoppar. Med säsonger, är jag helt säker på att de utvecklas och blir större och vackrare. Jag behöver börja någonstans och det kanske inte är där jag ser mig nu direkt, men det är en början. Jag måste börja någonstans. 
 
 
"Livet blir inte enklare. Du blir bara starkare." 
 

MAI NHUNG TRAN  »  bymaio.webblogg.se

I N S T A G R A M  «  MAI NHUNG TRAN

Kontakta via mail  »  nhungtran@live.seDitt namn:

Email address: (Obligatorisk & osynlig)


Din blogg/website:


Skriv din kommentar: