Lycka
 
Godkväll på er,
 
Ni ställer er frågan om mirakel finns? Vi kommer till det i det här inlägget. Jag vill påminna er som läser min blogg - min förhoppning är att kunna inspirera fler att våga tro och satsa på sina drömmar. Vi alla är unika på våra egna sätt och vi har våra drömmar. Frågan som jag ofta ställer är: vad är lycka för dig? Vad är det som driver dig och gör dig lycklig? Våga stå på dig, ha tålamod, mod och lyssna på ditt hjärta skulle jag vilja nämna som några nyckel till frihet, framgång och lycka. 
När jag ser ett problem ser jag även vilka möjligheter som finns för att skapa lösningar. Att kunna påverka och lösa ett problem till något bättre är en stark ingång till nytt lärande och förändring. Att inte bara se problemet, utan att faktiskt se lösningar. Som barn hade jag stora drömmar, jag var väldigt nyfiken och ställde frågor om allt. Något som jag däremot inte gör, är att jag inte delar med mig av det då jag själv är osäker. Det är inte förens när det verkligen blir officiellt, som det är då jag gärna delar med mig vilket kan kännas bättre, eftersom det är då jag är helt säker på saken. Men en sak är helt säkert, att jag tror enormt på mig själv och ser till att saker och ting verkligen blir genomförda på ett eller annat sätt. Många har sagt att jag drömmer för stort, men i själva verket är det stora drömmar som driver ens visioner till framgång. Ni ställer frågan ibland om mirakel finns? Den finns, och det kan hända om du själv vill förverkliga det genom att fortsätta drömma stort och arbeta hårt för det, så är du ett steg närmre samtidigt som du förvekligar fler steg framåt.
Vi alla är unika och vi har alla våra egna åsikter. En sak är då säkert, att de är det som gör oss unika och som är vår största möjlighet. Jag tror starkt på att vi alla sitter med kunskaper, kunskaper som vi kanske inte har upptäckt pågrund av att vi inte utmanar oss själva tillräckligt. Kunskaper som verkligen kan ta plats för förändring och delaktighet för ett bättre samhälle. Jag tror starkt på att vi alla har en plats i detta samhälle och varje unik människa har sin plats för frihet och inkludering. Det gäller att ta fram sin inre förmåga och motivation för vilja till handling, sen kan allt bara rikta sig mot rätt väg. Välj vad som är rätt för dig, och gör det med stark medvetenhet. Skulle jag däremot välja, skulle jag säga att vara informationsrik och en fantastisk medmänniska i detta samhälle för förändring ser olika ut. Därför väljer jag det sistnämnda då min starka uppbyggnad för förändring är att ta fram motivation för vilja till handling. Att vara informationsrik är inte riktigt det jag lever upp till, då information kan tas för givet eller att det ges utifrån omedvetenhet. Att däremot äga medvetenhet av information är en annan poäng.
Jag tror starkt på att vi alla sitter med unika kunskap och därför behöver vi utmana oss mer själva utifrån de föreställningar som vi har. Se vilka möjligheter som vi kan använda oss utav för att arbeta emot dessa normer som finns i uppväxten och som normaliserar till en begränsad vardag. 
 
” Att låta dig själv utamana motgångar är en stark ingång till frihet, framgång och lycka. Stå på dig, ha tålamod, mod och lyssna på ditt hjärta längs hela vägen.”   
                            Mai Nhung Tran 
 

Design & kollektioner  »  www.polyvore.com

Instragram  «  MAI NHUNG TRAN

Kontakta mig  »  mainhungtran@outlook.com