Ambition och lycka
 
God kväll på er,
 
Här sitter jag vid mitt egna skrivbord och försöker samla ner mig efter dagens insatser. Jag har goda nyheter att komma med! Livet är verkligen en berg - och dalbana. Den går upp och ner, men det är väl att den gör det, annars som jag brukar säga - om livet hade varit en rak linje, hade det varit ointressant för den som vill se förändring och utveckling. Så sant som det är sagt! 
Men till det som jag ville komma fram idag, jag har äntligen bestämt mig för vart jag ska genomföra min verksamhetsförlagdutbildning under slutet av november fram till över mitten av december månad. En egen anordnad plats kommer med stor sannolikhet att ske på ett av Sveriges ledande arbetsmarknadsföretag i Helsingborg, Jobbklar! Gå gärna in på deras hemsida för att läsa mer om företagets unika koncept och expertkonsulter som har fokus på rekrytering, bemanning, omställning och coachning. Jag kan med glädje säga att jag inget mer än längtar! Under torsdagens eftermiddag anordnas det en intervju för närmare diskussion. Det kommer bli så intressant! 
Jag ställer mig frågan ofta om vad det är som driver oss och gör oss lyckliga? Saker som jag personligen funnit som är säkert är: Våga stå på dig, ha tålamod, lyssna på ditt hjärta - så kan du rikta dig mot rätt håll. Med andra ord, ge inte upp och tro på dig själv, lyssna på dig själv - vad vill du? Vilka mål har du? Hur gör du för att ta dig dit? Svaret kan se olika ut för oss alla. Men tänk alltid på detta - att ha motivation, ambition och vilja till handling är grundstenen till framgång. Alla förtjänar och har en plats i detta samhälle vi lever i och att ha ett leende på vägen är en av de nyckel till framgång!
 
"Lycka är framgång och att ha framgång är lycka."
                          Mai Nhung Tran
 

MAI NHUNG TRAN  »  bymaio.webblogg.se

I N S T A G R A M  «  MAI NHUNG TRAN

Kontakta mig  »  mainhungtran@outlook.com