Nyckel till framgång
 
Hej mina vänner, 
 
Hoppas ni har haft en god ingång i sista-sommar-månaden, givetvis är det september månad jag syftar på! Hur har era tankar kring hösten tagits in? Ni kanske inte ens har kommit så långt än med era funderingar? Tur vi är olika, jag är personligen, bokstavligen talat - en vanskapt framtidsplanerare. Jag planerar, strukturerar, organiserar och har för mig väldigt många tankar och bollar i luften samtidigt. Ett strategiarbete som jag känner mig trivsam med och som fungerar alldelels utmärkt för mig att blicka framåt hela vägen. Sen gäller det även att i nästa steg har en genomtänkt sätt att arbeta fram strategierna med relevanta och individuella sätt för framsteg.
Att driva fram ett strategiarbete som ett projekt och skapa tydliga förutsättningar är några av de nyckel till framgång som jag vet, kommer att lyfta upp mig genom hela vägen. Viktigt är det att vara tydlig och realistisk med anledning till varför du just har valt en strategisk plan. Vad ska den innehålla? Hur ska du förhålla dig till den i den forsatta pågående planeringen? En förutsättning för ett framgångsrikt strategiarbete är att skapa förståelse för dina behov, vad behöver du och vad är dina mål? Hur ser utvecklingen ut för dig? Vad har du för behov i dagens nuläge och imorgon? Det handlar givetvis även om att du har skapat rätta förutsättningar för att kunna genomföra och ta beslut för att lyckas med strategiarbetet. Vikten är att ha kontroll över sina egna förmågor och stark engagemang är även några av de nyckel till framgång.
Att viljan går till handling är en tydlig förutsättning att kunna påverka och styra. På så sätt får du saker gjorda! Lyssna till ditt hjärta och arbeta uppåt för att dra åt alla delar mot samma håll och mål. Möjligheterna kan öppnas upp för förändring och utveckling. Kort sagt, sant som det är sagt - vill du något, gör något åt det. Låt dig själv styra in dig på den banan och försök att se fler grenar på vägen som du kan ha nytta av. Vi lever i ett samhälle, där många tänker ensidigt och olika, försök tänk annorlunda och tänk stort, tänk rätt och gör rätt för dig. Think out of the box, skulle jag vilja uttrycka. Framförallt, våga tänk annorlunda!
 

MAI NHUNG TRAN  »  bymaio.webblogg.se

I N S T A G R A M  «  MAI NHUNG TRAN

Kontakta mig via mail  »  mainhungtran@outlook.com